Povestea DENT ESTET

Povestea DENT ESTET a început în anul 1999 când Dr. Oana Taban, Managing Partner al grupului de clinici dentare, a luat inițiativa de a aduce pe piața din România servicii stomatologice premium, aliniate la standarde internaționale.

Misiunea DENT ESTET a fost întotdeauna de a transforma viziunea pentru inovație în realitate. De aceea, business-ul a crescut organic de la an la an, ajungând 16 ani mai târziu să domine piața de servicii dentare din România și să se poziționeze pe primul loc în preferințele pacienților.

Încă din primul an de la deschidere, numărul de cereri din partea pacienților a crescut foarte mult, ceea ce a condus la extinderea cabinetului și transformarea sa în prima clinică DENT ESTET.

Din dorința de a se apropia tot mai mult de nevoile pacienților, fondatoarea grupului de clinici a mizat în permanență pe inovație. De aceea, tehnologia de ultimă oră, certificările anuale ale echipei de specialiști pregătiți la cel mai înalt nivel și serviciile premium reprezintă piatra de temelie a DENT ESTET și motivul pentru care compania a avut parte de stabilitatea constantă de-a lungul anilor.

În 2006, cu o clientelă stabilă în cadrul celor două clinici și cu o cerere din ce în ce mai mare, DENT ESTET a urmat evoluția firească investind în inaugurarea celei de-a treia clinici.
Un an mai târziu, prima unitate DENT ESTET deschisă în 1999 a adoptat conceptul inovator de “Green Dentistry”, preluând denumirea de Green Dental.
Clinica se adresează publicului printr-un spațiu minimalist care îmbină eficiența medicală și eficiență în folosirea materialelor și a surselor de energie. Green Dental oferă o amenajare modernă pentru aplicarea unui proiect recent, în pas cu direcțiile mondiale de protecție și conservare a resurselor naturale.

Dorința de a răspunde oricărui tip de nevoie stomatologică ne-a motivat să ne pregătim la standarde internaționale printr-un set complet de soluții, o echipă specializată în toate ramurile medicinei dentare și servicii certificate și recunoscute la nivel mondial.

Cei care trec pragul clinicilor noastre beneficiază de tratamente pentru care am investit permanent în echipamente și tehnologii de ultimă generație în vederea diversificării portofoliului de servicii.

DENT ESTET se numară printre puținele clinici stomatologice din România care oferă tratamente de estetică facială – acid hialuronic și botox – realizate de medici certificați în acest sens de către Academia Americană de Estetică Facială.

O premieră în România a reprezentat-o și introducerea celui mai performant aparat de depistare a cancerului oral în fază incipientă –Oral Screening Cancer.
De asemenea, DENT ESTET pune la dispoziția pacienților un departament ATI unic în țară, echipat cu tehnologie pentru realizarea de intervenții complexe sub anestezie generală, care nu se regăsește în nicio altă clinică dentară din România.

În urma certificărilor obținute de echipa de medici, DENT ESTET oferă o gamă variată de servicii inovatoare de la estetică dentară și facială până la implantologie. Astfel, pacienții pot opta pentru tratamente disponibile în clinici de elită din străinatate. Printre cele mai importante se numără
fațetele dentare LUMINEERS ce oferă o îmbunătățire vizibilă a aspectului dinților în doar două ședințe, cel mai modern sistem de albire a dinților în cabinet – ZOOM 2, sistemul revoluționar german de implantologie – Fast&Fixed – ce asigură reconstrucția esteticii și a funcționalității dentare într-o singură zi sau tratamentele endodontice realizate sub microscop electronic Zeiss.

Inovația nu s-a oprit doar la serviciile stomatologice, iar în 2012, DENT ESTET a lansat un serviciu unic de finanțare, Plan 12, prin care pacienții pot plăti pe o perioadă de un an, cu rate egale, dobândă și comision 0%.

În plus, pe lângă campaniile promoționale pentru diverse servicii, pacienții clinicilor au posibilitatea de a accesa mai multe opțiuni de plată: în două rate, integral cu reducere de 5%, la fiecare ședință, dar și printr-o ofertă de abonamente individuale.

Planurile de extindere au urmat pe întreg parcursul dezvoltării atingerea obiectivelor de a răspunde cât mai bine nevoilor pacienților, iar creșterea DENT ESTET a fost întotdeauna ghidată de cererea pacienților. Acesta a fost și motivul pentru care, în 2008, DENT ESTET a adus pe piața din România o nouă premieră: o clinică stomatologică dedicată exclusiv copiilorDENT ESTET 4 Kids.

Pe fondul problemelor dentare cu care se confruntă populația română și a unei culturi precare a igienei orale, dar și a lipsei serviciilor specializate pe grupe de vârstă, DENT ESTET 4 Kids a reprezentat una dintre cele mai mari inovații în medicina dentară din România. Cu o echipă de specialiști în stomatologie pediatrică, anesteziști specializați în tehnici de relaxare medie și profundă, psihologi, precum și personal specializat în comunicarea cu copiii, clinica oferă servicii de stomatologie pediatrică aliniate la cerințele piețelor occidentale.

Dezvoltarea clinicii dedicate copiilor a condus la inaugurarea în 2012 a primei clinici din Europa specializate în tratamente pentru adolescenți –DENT ESTET 4 Teens.
Motivul principal al acestei inițiative a fost situația îngrijorătoare a tinerilor între 10 – 17 ani care se regăsesc în numar foarte mic în cabinetele stomatologice, deși problemele la vârsta adolescenței sunt complexe și presupun o abordare personalizată.

Odată cu lansarea celor două clinici specializate pe grupe de vârstă, DENT ESTET și-a asumat și rolul de a informa și educa publicul tânăr în adoptarea unei atitudini pozitive față de igiena orală și sănătatea dentară prin inițierea de programe educaționale dedicate atât copiilor, cât și părinților acestora. Iar rezultatele nu au întârziat să apară, acestea fiind vizibile în numarul din ce în ce mai mare de pacienți și părinți interesați de serviciile celor două clinici.

În tot acest timp, DENT ESTET și-a supus întreaga activitate unor proceduri riguroase de menținere și îmbunătățire a calității serviciilor oferite. Calitatea serviciilor pe care le oferim a primit recunoașterea internațională prin certificatul ISO 9001: 2008, de către The Germanischer Lloyd Certification GmbH, Hamburg.

De aceea, în prezent, DENT ESTET este unul dintre cele mai puternice nume din domeniul medicinei dentare din România, ce s-a menținut pe poziția de lider pe parcursul anilor datorită inovațiilor și echipei de profesioniști.

Cele cinci clinici se disting prin ambientul personalizat și atomosfera plăcută, reușind să ofere încredere și confort pacientului încă de la prima vizită. Fiecare cabinet are un concept unic și este dotat cu aparatură ultramodernă, pentru realizarea celor mai performante lucrări.

Credem în făurirea de zâmbete frumoase, naturale, în perfectă armonie cu chipul fiecăruia. Insistăm în prevenirea oricăror afecțiuni dentare și promovăm igiena și sănătatea orală. Susținem evoluția sistemului stomatologic românesc pentru un stil de viață sănătos.

Apreciem oportunitatea de a alege clinicile noastre și așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem și să vă redăm zâmbetul dumneavoastră și al familiei.