News

Medic ortodont pentru copii și adolescenți – DE4KIDS Timișoara

Considerăm că medicii trebuie să aibă șansa de a se dezvolta continuu pe plan profesional. De aceea, în cadrul grupului DENT ESTET am format primul centru de excelență în ortodonție din România, unde medicii împărtășesc din experiența lor și participă constant la cursuri de pregătire internaționale. Mai mult, ei sunt susținuți de către o echipă administrativă puternică pentru a avea un flux de pacienți care să le asigure evoluția profesională.

 STUDII GENERALE NECESARE POSTULUI

 • Rezidențiat ortodonție și ortopedie dento-facială terminat sau în curs de finalizare
 • Cunoștințe teoretice și practice care să îți permită: să identifici nevoile pacienților, să formulezi recomandări și planuri de tratament, să finalizezi cu succes tratamentele medicale
 • Cunostințe de limba engleză/ germană/ maghiară/ sârbă (constituie un avantaj)
 • Activitate extracurriculară intensă în timpul facultății prin participarea la cursuri, conferințe, seminarii de perfecționare

PROFILUL MEDICULUI DENT ESTET 4 KIDS

 • Abilități de comunicare și relaționare cu copiii și părinții care să te ajute să-ți construiești o  relație specială cu pacienții
 • Disponibilitate de a lucra exclusiv cu copii și adolescenții
 • Dorința de perfecționare continuă validată prin acțiuni concrete și consecvente de instruire și dezvoltare profesională și personală
 • Abilități de comunicare și relaționare cu copiii și părinții care să te ajute să-ți construiești o  relație specială cu pacienții
 • Flexibilitate, manifestată prin capacitatea de a accepta, a-ți însuși și implementa cu ușurință schimbările (atât din domeniul profesional, cât și organizațional)
 • Inițiativă concretizată prin motivare și determinare în găsirea și aplicarea de soluții optime care să contribuie la prevenția sau depășirea obstacolelor întâmpinate
 • Raționament și valori personale sănătoase:  integritate, corectitudine și devotament
 • Atitudine și comportamente pozitive cu ajutorul cărora să relaționezi într-un mod constructiv și non-conflictual cu pacienții, angajații și colaboratorii clinicilor

Aplică trimițând CV-ul tău și o scrisoare de intenție la adresa hr@dentestet.ro, menționând în subiectul e-mailului Aplicație Medic Ortodont Timișoara.

Câștigătorii concursului de internship

Momentul mult așteptat a sosit: cei 3 câștigători ai concursului nostru de internship sunt:

Achim Esther Rebecca 

Anitoiu Mihai Cosmin

Pietriceanu David-Gheorghe

Timp de două luni, cei 3 câștigători vor avea parte de o pregătire intensivă și vor învăța de la medicii noștri specializați în țară și în străinătate în fiecare ramură a stomatologiei. Aceștia vor împărtăși din cunoștințele lor și îi vor îndruma să facă primii pași în carieră.

Totuși, concursul continuă pentru cei 3 finaliști: cel care va demonstra dedicarea și pregătirea pe care le urmărim va avea ocazia de a rămâne într-un program extins de internship pe durata ultimului an de facultate și va primi o bursa lunară de 100 de euro. Mai mult, acesta va primi un bilet la unul dintre cele mai importante evenimente din industria stomatologică: THE GREATER NEW YORK DENTAL MEETING.

Le mulțumim tuturor participanților și le urăm mult succes în carieră.

Finaliști – Concursul de Internship

Săptămâna aceasta avem o sarcină foarte dificilă: trebuie să alegem câștigătorii concursului de internship dintr-o listă foarte lungă de aplicanți, pe care i-am și cunoscut la interviurile de selecție.internship

Ne dorim ca promisiunea de profesionalism pe care o facem în fiecare zi prin serviciile noastre să se regăsească mai departe și în proiectele pe care le desfășurăm. De aceea trebuie sa alegem doar 3 câștigători față de care ne asumăm responsabilitatea unui program de pregatire la nivel superior.

Începem prin anunțarea unui shortlist de finaliști, dintre care 3 vor fi fericiții câștigători:

 • Achim Esther Rebecca
 • Anitoiu Mihai Cosmin
 • Marculescu Maria Manuela
 • Osolinschi Oana
 • Pietriceanu David-Gheorghe
 • Toma Elena Alina
 • Tudor Carla Iulia

 

Pe 22 iulie, vom afla care dintre ei se vor alătura pentru 2 luni echipei noastre.

Să le ținem pumnii!

 

Internship DENT ESTET 2014

Concursul a luat sfârșit. Află care sunt finaliștii.

FIRST STEP… to Excellence in Dentistry

În 2014, DENT ESTET își deschide din nou porțile pentru programul de internship!

Înscrie-te în cursa pentru un program unic de internship oferit de DENT ESTET și un bilet la unul dintre cele mai importante congrese internaționale de stomatologie – THE GREATER NEW YORK DENTAL MEETING.

Poți fi unul dintre cei 3 câștigători ai internship-ului!

Ești student în anul IV (2013-2014) la Facultatea de Medicină Dentară și îți dorești să înveți de la profesioniști de top în stomatologie și să lucrezi cu cele mai avansate tehnologii și echipamente în domeniu? DENT ESTET îți oferă șansa de a face primul pas către o carieră de succes în stomatologie.

Indiferent de specializarea pe care ți-o alegi, medicii noștri pregătiți în fiecare ramură a medicinei dentare îți vor împărtăși din cunoștințele lor și te vor îndruma timp de 2 luni.

În plus, dacă ne demonstrezi că ai dedicarea pe care o căutăm la medicii noștri, vei rămâne într-un program extins de pregătire pe durata ultimului an de facultate și vei primi o bursă lunară de 100 de euro. Mai mult, vei avea șansa extraordinară de a participa la THE GREATER NEW YORK DENTAL MEETING.

Acolo, vei descoperi cele mai noi tehnici de tratament, tehnologii viitoare, proceduri de estetică dentară și facială cu o popularitate crescută în randul clinicilor de elită din întreaga lume și vei avea acces la cursuri și certificări internaționale.

Cum participi?

 • Completează formularul cu datele tale
 • Răspunde la cele 5 întrebări
 • Încarcă scrisoarea ta de intenție și CV-ul

Înscrierile sunt valabile până la 10 iulie 2014.

In perioada 11 iulie – 14 iulie, vom realiza selecția semifinaliștilor, iar în perioada 14 – 18 iulie vom organiza interviuri cu aceștia, în urma cărora vom alege cei 3 câștigători.

Pe data de  22 iulie vom anunța cei 3 câștigători ai internship-ului telefonic sau prin e-mail.

Programul de internship se va desfășura în perioada 1 august – 30 septembrie 2014.

Pentru a te inscrie, completeaza fiecare camp din formularul de mai jos si incarca CV-ul si scrisoarea ta de intentie.

Nume*

Prenume*

Facultate*

Localitate*

Judet*

Telefon*

Email*

Inverviu online*

De ce ai ales DENT ESTET?

Cum crezi ca te va ajuta acest intership in cariera ta?

Ce specializare iti doresti sa urmezi?

Care crezi ca sunt atuurile tale profesionale?

Ce doresti sa inveti din acest intership?

Incarca CV*

Incarca Scrisoare de intentie*

* toate campurile sunt obligatorii

 

Partener media:

PM_logo_2014

diplome mobisite

Mobisite-urile DENT ESTET, dublu-premiate în 2014

Suntem bucuroși să vă anunțăm că versiunile optimizate pentru mobil ale site-urilor noastre dedicate clinicii de adulți și clinicii de copii, m.dentestet.ro și m.de4kids.ro, au fost premiate anul acesta în cadrul competițiilor Mobilio Awards și Mobile Awards România.

Pentru al doilea an consecutiv, mobisite-ul m.dentestet.ro este premiat pentru calitatea interacțiunii cu utilizatorii pe mobil, obținând Bronz în cadrul competiției Mobilio Awards 2014, eveniment organizat anual de Mediafax Grup.

De asemenea, lansat în urmă cu numai 6 luni (15 octombrie 2013), mobisite-ul m.de4kids.ro a obținut locul 3 în cadrul competiției Mobile Awards România – ediția 2014.

Mulțumirile pentru aceste reușite se îndreaptă către Voxline, cei care au integrat cu succes funcționalitățile platformelor online în versiunile dedicate dispozitivelor mobile, făcând accesul pacienților la informațiile fiecărei clinici rapid și ușor.

Vă invităm să accesați site-urile noastre mobile și să ne oferiți feedback-ul vostru privind funcționalitatea și calitatea interacțiunii cu acestea:

m.dentestet.ro

m.de4kids.ro

m.de4teens.ro

Lansare DOM

Școala Dental Office Managers și-a deschis porțile

Joi, 20 martie 2014, a avut loc evenimentul de inaugurare a cursurilor Școlii Dental Office Managers, ce facilitează accesul cabinetelor și clinicilor dentare din România la cele mai avansate resurse de manangement în domeniul stomatologic.

Școala DOM reunește trei module academice susținute de experți în domeniile de interes pentru funcționarea unui cabinet dentar, de la noțiuni de patient care și achiziții, până la aspecte de marketing, comunicare și resurse umane.

Prima serie de cursanți ai școlii a fost întâmpinată în cadrul ceremoniei de inaugurare de dr. Oana Taban, CEO și Fondator al Asociației Dental Office Managers România, care a motivat inaugurarea unei școli dedicate pregătirii de manageri pentru clinicile dentare:

„Parcursul pe care l-am avut în dezvoltarea DENT ESTET m-a ajutat să înțeleg cât de important este pentru o clinică dentară, pe langă performanța echipei medicale, să dispună de un personal specializat care să coordoneze activitatea clinicii dincolo de scaunul stomatologic. Școala DOM se deosebește de alte cursuri de management dedicate acestui domeniu prin faptul că oferă soluții concrete, la cheie, pe care un Dental Office Manager le poate implementa în orice moment în clinica pe care o reprezintă.“

Fondator și Președinte Executiv ADOM, Diana Matache, Senior Account Manager DENT ESTET, Iulian Padurariu, Managing Partner MARKS și Aura Pătru, HR Manager DENT ESTET, urmând ca în perioada 10-12 aprilie să aibă loc cea de-a doua sesiune de cursuri din cadrul școlii.

Ultima sesiune de cursuri va avea loc în intervalul 9-10 mai, urmând ca pe 24 mai să fie susținut examenul pentru obținerea diplomei de specializare în managementul stomatologic.

Aceasta nu este singura oportunitate pentru cei interesați: în toamna acestui an Școala DOM va relua sesiunea de cursuri, urmând ca în fiecare an să pregătească două serii de cusanți.

Școala DOM este singura instituție din România care pregătește manageri pentru clinicile dentare, după standardele  stabilite de American Association of Dental Office Managers. În urma cursurilor, participanții vor învăța care sunt cele mai eficiente mecanisme pentru a dezvolta potențialul intern al unei clinici stomatologice private.

Aflați tot despre Școala Dental Office Managers pe pagina oficială ADOM la www.dentalmanagers.ro

DENT ESTET pune bazele primei școli de manageri pentru clinicile independente din România

Grija față de pacienți și preocuparea constantă pentru confortul acestora, dar și accesul la cele mai noi tratamente din domeniul stomatologiei, reprezintă motivul pentru care DENT ESTET își propune să ridice standardele serviciilor dentare, prin înființarea primei școli de manageri pentru clinicile independente din România. Programul va integra o paleta de training-uri specializate pentru personalul non-medical din cabinetele și clinicile dentare.

Prima serie de cursuri din program vizează ca specializare Dental Office Management, un concept american adus în premieră în România de DENT ESTET, urmând modelul celei mai dezvoltate piețe de servicii stomatologice din lume și adaptat la nevoile de business management la nivel local.

Beneficiarii acestei școli vor fi atât proaspeții absolvenți de facultate care își doresc o funcție de management administrativ în clinicile private, cât și cei care sunt deja angajați în domeniul serviciilor medicale și își doresc o specializare în această direcție.

Curriculum va cuprinde materiale teoretice și practice din domenii ca Vânzări, Comunicare, Marketing, Customer care, Achiziții, Finanțe și Resurse umane, susținute de specialiști cu experiență din țară și din străinătate. Obiectivul principal al cursurilor este acela de forma personal calificat în managementul medical, pentru îmbunătățirea serviciilor unei clinici în funcție de factori precum: concurența, politica internă, pregătirea personalului, eficiența timpului și a spațiului utilizat, publicul țintă etc.

Tradiției în oferirea de servicii medicale la cele mai înalte standarde profesionale și asigurarea soluțiilor de finanțare care facilitează accesul pacienților la tratamente de calitate, li se alatură adăugarea serviciilor de training pentru personalul non-medical. Astfel, formarea unor manageri specializați în zona de stomatologie se înscrie în strategia grupului DENT ESTET de a oferi o paletă completă de produse și servicii, similare cu cele disponibile în clinicile din Statele Unite ale Americii.

Promoție Fast&Fixed: New smile… new you!

Te confrunți cu probleme dentare? Eviți să îți arăți zâmbetul? Ai nevoie de implanturi rezistente, confortabile și, mai ales, cu un aspect natural?

Nu ceri prea mult! Suntem experți în crearea de zâmbete sănătoase și frumoase. Cu ajutorul echipei noastre de specialiști, vei avea un zâmbet de Hollywood, fără durere, în cel mai scurt timp.

 • Te simti inconfortabil cu zâmbetul tău?
 • Ai suferit pierderea mai multor dinți și îți dorești să zâmbești cu încredere din nou?
 • Dinții tăi și-au pierdut rezistența?
 • Crezi că e prea târziu pentru a-ți salva zâmbetul?

Dacă răspunsul la oricare dintre cele de mai sus este da, te așteptăm la DENT ESTET pentru a-ți redobândi zâmbetul în numai 24 de ore cu ajutorul sistemului inovator Fast&Fixed!

Schimbă-ți viata in numai 24 de ore!

În perioada 15 iulie – 15 septembrie 2013 beneficiezi de un cost promoțional la cel mai revoluționar sistem de reconstrucție a zâmbetului Fast&Fixed  :

REDUCERE DE 500 EURO + GRATUIT:

 • Consultație
 • RX
 • Plan complet de tratament

Extracție + Implantare + Protezare imediată

DENT ESTET îți oferă cea mai simplă, rapidă și minim invazivă metodă de reconstrucție a zâmbetului, ce îmbină perfecțiunea tehnologiei germane cu experiența specialiștilor noștri în implantologie dentară.

BENEFICIILE FAST&FIXED

 1. Confort total – protezare imediată: montarea lucrării fixe totale pe implantul dentar și implantarea au loc în aceeași zi.
 2. Economii de 60% la planul de tratament - reducerea numărului de implanturi dentare inserate și eliminarea necesității tratamentelor auxiliare implantului dentar.
 3. Garanție 20 de ani – fiind testat în repetate rânduri, sistemul Fast&Fixed și-a dovedit calitatea ireproșabilă, oferindu-ți o garanția investiției medicale pe termen lung.
 4. Fără durere – cu ajutorul tehnicilor de anestezie disponibile în clinicile DENT ESTET, implantul dentar va fi realizat cu ușurință, fără ca tu să simți durere.
 5. Timp redus de tratament – pentru că elimină necesitatea anumitor operații adiționale complexe care în mod normal durează până la un an, cu Fast&Fixed te bucuri de un zâmbet nou în numai 24 de ore.

Redobândește-ți zâmbetul! Descarcă voucherul și înscrie-te acum în promoție!

Înscrie-te la cursul ”Predictable results in prosthetic dentistry”!

Data: 5-7 Iulie 2013

Locații curs:

- partea teoretică: Vineri 5 iulie – Hotel Radisson Blue Bucharest 5*

- partea practică: Sâmbătă, Duminică 6-7 iulie – Clinica DENT ESTET

Structura cursului:

- 1 zi de teorie

poza partea teoretica

- 2 zile de hands-on: prima zi de hands-on este dedicată preparației zonei frontale sub microscop, iar ziua a doua este dedicată preparației zonei distale sub microscop și preparației cu diga dentară.

kpg4

Despre Dr. Nazariy Mykhaylyuk:

nazariy

La doar 27 de ani, dr. Nazariy Mykhaylyuk, grație talentului său în domeniu, face parte din tânăra generație de medici dentiști instruiți îndeaproape de dr. Domenico Massironi, fiind de altfel și membru reprezentativ în “Massironi Study Club”.

Specializat în Protetică, și-a dezvoltat cultura dentară în aria preparației sub microscop, devenind un specialist care excelează la precizie în zona sa de expertiză. Printre specializările sale se numeră, alături de protetica dentară,  utilizarea și aplicabilitatea microscopului, integritatea și acuratețea marginală, controlul țesuturilor moi în zonele marginale ale danturii etc.

Dr. Nazariy Mykhaylyuk este membru activ al societăților și academiilor de renume din sfera microscopiei dentare:

 • ESMD- European Society of Microscope Dentistry
 • AMED- Academy of Microscope Enhanced Dentristry
 • ITI- Internation Team for Implantology
 • Rosmicro- Microscopic Dentistry and Advanced Endodontics
 • Oral Design International Foundation, Oral Design Center Ukraine.
 • De asemenea, este lector activ în cadrul unor cursuri de specialitate organizate de către Centrul de Studiu Mykhaylyuk.

Costul cursului:

- Partea teoretică: 150€

-  Hands-on: 450€/modul

Data limită a înscrierii:

30 iunie 2013.

Locuri disponibile limitate:

-  10 la modulul de teorie

-   5 la modulele hands-on

Înscrie-te la curs prin completarea formularului de aici: