Management

Dr. Oana Taban – CEO şi Fondator DENT ESTET

IMG_9613

“Diferenţa dintre un business pe care îl gândeşti doar în venituri şi profit şi o afacere de familie este dedicarea pe care o ai faţă de acea afacere. Eu în DENT ESTET am investit multă pasiune şi dedicare, iar exigenţa şi standardele impuse echipei şi întregului grup nu fac decât să reflecte primul nostru motto <<Nouă ne pasă>>. Aceasta este moştenirea pe care copiii noştri se pregătesc să o preia şi să o transmită mai departe următoarelor generaţii.”

Dr. Oana Taban este CEO şi fondator al celui mai puternic grup de clinici stomatologice din România. Cu o experienţă de peste 18 ani ca medic stomatolog şi de 15 ani în managementul clinicilor dentare, dr. Taban participă activ la îmbunătăţirea calităţii serviciilor stomatologice din ţara noastră.

Rolul de lider pe care DENT ESTET l-a dobândit nu se rezumă doar la o cifră de afaceri semnificativă sau un portofoliu extins de clinici şi servicii stomatologice, ci mai ales la educarea societăţii şi la satisfacerea nevoilor acesteia. Din acest motiv, motto-ul “We do care/Nouă ne pasă” a descris încă de la început  implicarea permanentă a dr. Oana Taban.

Este uşor de înţeles cum a ajuns această afacere de familie să capete tradiţie şi să îşi păstreze în cei 15 ani poziţia incontestabilă de lider în topul preferinţelor pacienţilor din România, plecând de la pregătirea, valorile şi priorităţile fondatoarei.

***

Dr. Oana Taban şi-a început activitatea ca medic stomatolog imediat după absolvirea Facultăţii de Medicină Dentară în anul 1995. Patru ani mai târziu, într-o piaţă în care medicina stomatologică prezenta o nevoie acută de servicii de calitate, dr. Taban a pus bazele propriului cabinet dentar care s-a transformat în anul 1999 în prima clinică DENT ESTET.

Obiectivul primordial al fondatoarei a fost acela de a construi o echipă stabilă şi de a înveşti permanent în serviciile orientate către pacienţi. Astfel, a dezvoltat încă de la început un sistem eficient de motivare a echipei şi de întărire a relaţiilor dintre colegi. Nu întâmplător, grupul se bucură şi la 17 ani de la deschidere de prezenţa unuia dintre medicii stomatologi de top din ţară, dr. Alexandru Georgescu.

Mai târziu, plecând de la convingerea că implicarea este cuvântul-cheie pentru reuşită, dr. Oana Taban a ales să se dedice complet managementului companiei şi procesului de dezvoltare a grupului de clinici. În acest sens, fondatoarea a absolvit în anul 2008 un Masterat în managementul sistemului medical şi a continuat să se specializeze în domeniul managementului clinicilor dentare, participând la numeroase cursuri în SUA şi Europa şi fiind membru al unor asociaţii de prestigiu la nivel mondial.

Atât instruirea permanentă în domeniul managementului clinicilor dentare, cât şi participarea la traininguri şi congrese internaţionale pe teme stomatologice au ajutat-o pe dr. Taban să adapteze  permanent serviciile DENT ESTET la tendinţele occidentale, o condiţie esenţială pentru menţinerea poziţiei de lider.

A investit constant în modernizarea cabinetelor şi extinderea portofoliului de servicii şi, mai mult decât atât, a creat nişe noi pe piaţa locală de servicii stomatologice prin lansarea DENT ESTET 4 Kids în 2008 –prima clinică stomatologică din România şi Europa de Est dedicată exclusiv copiilorşi DENT ESTET 4 Teens în 2012 – prima clinică de medicină dentară pentru adolescenţi din Europa.