Corporate

Credem că angajaţii sunt cea mai importantă resursă a oricărei companii, iar sănătatea lor este o prioritate pentru orice angajator.

În acest scop, am dezvoltat un departament special dedicat relaţiei cu clienţii corporativi, prin care vă oferim servicii personalizate pentru nevoile angajaţilor dumneavoastră. Echipa noastră de specialişti vă stă la dispoziţie cu toate informaţiile legate de abonamentele corporate pe care vi le oferim.

Prin abonamentele corporate, angajaţii dumneavoastră şi familiile acestora pot avea acces la o gamă completă de servicii stomatologice atât în cele 5 clinici DENT ESTET din Bucureşti, cât şi în clinicile noastre partenere din Timişoara şi Iaşi.

Abonamentul standard cuprinde serviciile descrise mai jos şi poate fi personalizat în funcţie de necesităţile specifice ale fiecărui partener.

 

ABONAMENT STANDARD

TRATAMENTE GRATUITE

TRATAMENTE CU DISCOUNT

Consultaţie medic specialist Tratament albire profesional – Lampa Plasma – ZOOM 50%
Şedinţă profilaxie completă (detartraj, air-flow, periaj profesional) Digital Smile Design (sistem computerizat de previzualizare a zâmbetului) 50%
Obturaţii fizionomice (plombe) Oral Cancer Screening (test de depistare a cancerului oral) 50%
Extracţii dentare Tratament endodontic complet 50%
Tratament afecţiuni parodontale Protetică dentară 40%
Status radiologic computerizat Implanturi dentare 20%
Tratament ortodontic aparat INVIZIBIL 15%

 

De ce să alegeţi abonamentul corporate DENT ESTET?

  • este cea mai eficientă soluţie din punct de vedere financiar, cu servicii la preţuri preferenţiale adaptate la nevoile fiecărei companii (preţul abonamentelor începe de la 10 euro/lună)
  • include beneficii pentru membrii întregii familii a angajatului (acces la tratamente pentru copii în cele două clinici dedicate exclusiv copiilor şi adolescenţilor DENT ESTET 4 Kids şi DENT ESTET 4 Teens)
  • aveţi acces permanent la o persoană dedicată de contact pentru consultanţă, prioritate la programări şi urgenţe
  • beneficiaţi de consultaţie de specialitate gratuită la sediul companiei
  • aveţi acces la o gamă completă de servicii stomatologice a căror calitate este certificată de renumita firmă germană The Germanischer Lloyd Certification GmbH din Hamburg
  • medicii DENT ESTET sunt specializaţi în toate ramurile stomatologiei, participând constant la cursuri de supraspecializare în cele mai noi tratamente şi tehnici dentare în SUA şi Europa
  • tratamentele sunt realizate cu cele mai moderne echipamente din lume într-un spaţiu modern şi confortabil

 

Pentru mai multe informaţii, puteţi contacta departamentul nostru de relaţii cu clienţii corporativi.Formular de înscriere